Supa de cartofi si varza
Actualizat la data de: 27 Noiembrie 2014
Timp de preparare: 45-60 minute
Dificultate: medie
Aceasta supa cu un continut redus de sodiu este recomandata persoanelor care sufera de insuficienta cardiaca, atat prin prisma ingredientelor inofensive pentru aceasta afectiune, cat si datorita continutului redus de calorii.
Ingrediente
- 4 cartofi medii, curatati si taiati cubulete
- 1 ceapa medie, taiata fin
- 1 varza mica, taiata fin
- 700 ml lapte cu 2% grasime
- 3 linguri faina
- piper negru, dupa gust
Mod de preparare
- Introduceti cartofii si ceapa intr-o oala mare si turnati apa cat sa acopere legumele.
- Lasati totul la fiert, la foc potrivit.
- Adaugati varza cand legumele se fragezesc si asezonati cu piper.
- Dizolvati faina intr-o cantitate mica de lapte, apoi adaugati crema obtinuta si restul laptelui in oala.
- Lasati supa sa mai dea in clocot de 2-3 ori, amestecand din cand in cand.
- Serviti imediat.
Apreciaza
1 voturi
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Articole recomandate
- Dieta potrivita pacientilor cu alergii de primavara
- Interventii chirurgicale efectuate in cadrul Spitalului
- Plan de detoxifiere pentru 7 zile
- Un meniu de 7 zile pentru sezonul gripei si racelilor
- 6 produse dietetice care ingrasa
- Invata sa te hranesti sanatos: top alimente recomandate si alimente nesanatoase
- Cat inseamna o portie de fructe sau legume?
- Dieta BRAT: recuperarea in urma tulburarilor gastrointestinale
- Dieta anticancer - Sfaturi alimentare pentru prevenirea si lupta impotriva c ...
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Citeste pe aceeasi tema
Articole recomandate
Tipuri de diete si regimuri alimentare